Boeuf bourguignon
Boczek po tajsku
Boczek w sezamowo orzechowej marynacie
Fois gras czyli kremowe wątróbki gęsie
Galaretka z nóżek wieprzowych
Gęś faszerowana kaszą
Gęsie żołądki
Golonka w glazurze
Gulasz z dzika
Faszerowana dynia
Faszerowane polędwiczki wieprzowe
Jagnięcina po wietnamsku
Kaczka najprostsza
Makaron z klopsikami i mozzarellą
Makaron z małżami i chorizo
Sajgonki na parze
Sałatka z kurczaka w aromacie chilli i limonki
Sałatka z wątróbką i granatem
schab po myśliwsku
Skrzydełka po koreańsku, podwójnie smażone
Skrzydełka z Luizjany
Steki w pieprzu z chipsami szałwiowymi
Szynka wielkanocna peklowana I
Szynka wielkanocna II happy end
Makaron z małżami i chorizo
Sajgonki na parze
Sałatka z kurczaka w aromacie chilli i limonki
Sałatka z wątróbką i granatem
schab po myśliwsku
Skrzydełka po koreańsku, podwójnie smażone
Skrzydełka z Luizjany
Steki w pieprzu z chipsami szałwiowymi
Szynka wielkanocna peklowana I
Szynka wielkanocna II happy end
Zielone curry z kurczakiem
Pasztet w cieście kruchym świąteczny
Pasztet z drobiowych wątróbek z trawą cytrynową i chutneyem z mango
Pasztet w cieście kruchym świąteczny
Pasztet z drobiowych wątróbek z trawą cytrynową i chutneyem z mango