Alu kofta czyli kulki z ziemniaków i kalafiora
Boczek w sezamowo orzechowej marynacie
Carpaccio z łososia
Czekoladowe racuchy z czekoladowym sosem
Danie od Maxima
Dumplingi z dynią i krewetkami
Dynia faszerowana
Galaretka z nóżek wieprzowych
Gravlax czyli marynowany łosoś
Grillowana papryka z kaparami i rodzynkami
Karmelizowana marchewka
Kanapkowe wariacje z zielonym biszkoptem
Krewetki w prażonym pieprzu syczuańskim
Jajka po benedyktyńsku
Jarmuż na chrupiąco
Marchewka w pomarańczowej glazurze
Marynowane chrupiące sardynki
Mini tarty wytrawne
Muhammara czyli pasta z papryki
Muffiny z fetą, groszkiem i pestkami dyni
Musaka z ricottą, szpinakiem i soczewicą
Papryka faszerowna fetą
Jarmuż na chrupiąco
Marchewka w pomarańczowej glazurze
Marynowane chrupiące sardynki
Mini tarty wytrawne
Muhammara czyli pasta z papryki
Muffiny z fetą, groszkiem i pestkami dyni
Musaka z ricottą, szpinakiem i soczewicą
Papryka faszerowna fetą
Pate z wątróbek drobiowyc
Pierożki won ton smażone
Placki z polenty i caponata
Portobello z nadzieniem
Rydze solone po litewsku
Rydze w occie
Rydze w śmietanie
Sajgonki na parze
Sakiewki z kurkami i mozzarellą
Sałatka z kurczaka w aromacie chilli i limonki
Skrzydełka po koreańsku, podwójnie smażone
Skrzydełka z Luizjany
Szparagi z orzeszkami piniowymi
Szparagi z sosem holenderskim
Szpinak nieco orientalny
Tempura czyli warzywa w cieście
Tortilla z kurczakiem
Truskawkowa kanapka Pierożki won ton smażone
Placki z polenty i caponata
Portobello z nadzieniem
Rydze solone po litewsku
Rydze w occie
Rydze w śmietanie
Sajgonki na parze
Sakiewki z kurkami i mozzarellą
Sałatka z kurczaka w aromacie chilli i limonki
Skrzydełka po koreańsku, podwójnie smażone
Skrzydełka z Luizjany
Szparagi z orzeszkami piniowymi
Szparagi z sosem holenderskim
Szpinak nieco orientalny
Tempura czyli warzywa w cieście
Tortilla z kurczakiem
Won tony