tag:blogger.com,1999:blog-168296742607985733.post1767722677511653077..comments2024-03-18T17:42:41.019+01:00Comments on Musisz mieć ze sobą limonkę: Coś małego, coś pachnącego, coś smacznego czyli racuszki z czarnego bzuLimonkahttp://www.blogger.com/profile/12311099236164086738noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-168296742607985733.post-64974726694131788932012-06-21T12:19:52.741+02:002012-06-21T12:19:52.741+02:00Mam dwa sposoby w zależności od okoliczności:)
Alb...Mam dwa sposoby w zależności od okoliczności:)<br />Albo po prostu przyginam łodyżkę i smaży się na racuchu, albo odcinam długimi nożyczkami w trakcie smażenia, akurat zdążę przed obracaniem. Dla dorosłych robię tym pierwszym sposobem, a dla małych marud - drugim:)pinkcakehttp://pinkcake.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-168296742607985733.post-82872089249007534042012-06-13T21:38:29.586+02:002012-06-13T21:38:29.586+02:00Racuszki, kotki, słońce, doniczki dookoła, zapachy...Racuszki, kotki, słońce, doniczki dookoła, zapachy, widoki. To wszystko niezawodne sposoby na trudności. Tylko ten internet oporny. BuźkaLimonkahttps://www.blogger.com/profile/12311099236164086738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-168296742607985733.post-22705168803863633052012-06-13T21:35:55.535+02:002012-06-13T21:35:55.535+02:00O, to nie trzeba sobie paluszków moczyć w cieście....O, to nie trzeba sobie paluszków moczyć w cieście. A jak je smażysz z drugiej strony? PozdrawiamLimonkahttps://www.blogger.com/profile/12311099236164086738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-168296742607985733.post-63752386727184084712012-06-12T15:01:29.399+02:002012-06-12T15:01:29.399+02:00Takie racuszki kazdy humor poprawia. Moze internet...Takie racuszki kazdy humor poprawia. Moze internetu nie przyspiesza, ale komfort zycia na pewno!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05280510036265162050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-168296742607985733.post-58964972298471612902012-06-11T21:59:18.973+02:002012-06-11T21:59:18.973+02:00Uwielbiam! Ja zanurzam całe baldachy w cieście i o...Uwielbiam! Ja zanurzam całe baldachy w cieście i odcinam łodyżki dopiero po usmażeniu.<br />Pozdrawiam:)pinkcakehttp://pinkcake.blox.pl/htmlnoreply@blogger.com